Forestillinger
Alle film vises i Baltoppen BIO 1-2, Baltorpvej 20 i Ballerup, hvor der er 2 sale:
Grundet restriktionerne fra Regeringen og Sundhedsstyrelsen, er vi blevet pålagt, at reducerer kraftigt i hvor mange medlemmer der må være i biografsalene af gangen.
Sal 1: 75 børn/unge
Sal 2: 35 børn/unge

Afleverering: Foran indgangen til biografen. Her vil der stå en af de frivillige som hjælper dem videre ind i salen.

Afhentning: På siden eller bag ved biografen, ved nødudgangene. Her vil der også stå en af de frivillige som holder hånd i hanke med børnene.
Hent dit barn, så den frivillige kan komme ind og hjælpe med næste hold!

Det er ikke tilladt for forældre at gå med ind i biografen, da vi i så fald ikke kan overholde pladskravene.

Filmklubbens frivillige hjælpere, os med de røde trøjer, er tilstede i salen ved alle forestillinger!
Får et barn brug for det, er der altid en frivillig hjælper parat.

Medlemsskab koster kr. 120,- og gælder for 1 sæson.
Ved førskole hold (80 kr.) betales kun for barn. 1 voksen er gratis ved egne børn.
Tilmelding og betaling sker online via vores hjemmeside.
Efter tilmelding modtager du en email med kvittering og medlemskort.

Ønsker du at blive frivillig i Stenløse Børne- og Ungdomsfilmklub, kan du tage kontakt til bestyrelsesmedlemmerne i biografen eller sende os en mail.
Du kan læse lidt om forpligtigelser og fordele her: