Mellemgruppe 2.-4. klasse 2020-2021

19. – 20. September 2020
Dr. Dolittle har vendt menneskenes verden ryggen efter sin kones død.
Han synker ned i selvmedlidenhed og kun i selskab med de dyr, han har lært at tale med.
Men da selveste Dronning Victoria har brug for hans hjælp, går den gode doktor i aktion igen.
I selskab med en etbenet and, en kuldskær isbjørn, en genert gorilla, en giraf, som ingen har været i stand til at fængsle, en skrap papegøje, en revolutionær ræv og en ung dyreven drager han ud på verdenshavene for at finde en mirakuløs medicin på Eden Tree Island.
Undervejs må han og hans venner kæmpe med både pirater, en hævngerrig tiger og en oldgammel drage.
Det er altid en hjælp at kunne tale med dyrene.
Det er nogle gange overraskende, når de svarer igen.

24. – 25. Oktober 2020
Animationsfilmen ‘Fremad’ handler om to teenage alfe-brødre, der drager ud på et magisk eventyr i selskab med halvdelen af deres far.
Ian og Barley bor sammen med deres mor i en forstad, hvor beskidte enhjørninger roder gennem nabolagets skraldespande, og verdens myter og magi for længst er gået i glemmebogen.
Da brødrene får en ældgammel stav og en trylleformular af deres afdøde far på Ians 16-års fødselsdag, får drengene en unik mulighed for at tilbringe 24 timer i selskab med faren.
Men forsøget på at bringe ham tilbage går galt halvvejs igennem, og kun farens ben bliver tryllet frem.
Brødrene tager nu deres fars ben med på en begivenhedsrig rejse i jagten på en magisk krystal, der som det eneste kan bringe resten af ham tilbage inden tidsfristen udløber.

28. – 29. November 2020
Familiefilmen ‘Hacker’ følger den 13-årige usædvanligt gode hacker Benjamin, hvis mor forsvandt da han var 7 år gammel, og som aldrig har kendt sin far.
Da nogle nye overvågnings billeder kunne tyde på, at Benjamins mor stadig er i live, indleder han sin egen eftersøgning i samarbejde med veninden Savannah ved hjælp af moderne teknologi.
Det bliver starten på en nervepirrende omgang katten-efter-musen med Forsvaret Efterretningstjeneste.
Og det viser sig, at alt ikke er, som det ser ud til at være…

12. – 13. December 2020
Animationsfilmen ‘Grinchen’ er baseret på Dr. Seuss’ populære historie om den grønne julehader, der igen er klar til at sprede dårlig julestemning.
Grinchen ønsker bare fred og ro, så da Hvemmerne erklærer, at deres julefest skal være den største nogensinde, ser han ingen anden udvej end at klæde sig ud som julemand og ødelægge deres stort anlagte fejring.

9. – 10. Januar 2021
Lucky Luke påtager sig opgaven at lede en gruppe håbefulde nybyggere gennem det farefulde Vesten på rejsen mod Californien.
Der er de blevet lovet jord af svindleren Mr. Crook som, for at sikre sig at de ikke når frem, har givet dem en frist på 80 dage.
Inden da må Lucky Luke sætte en stopper for de fire Dalton-brødres hærgen i New Yorks banker.
Han tager dem med på slæb på den farefulde rejse, hvor vi desuden møder de faste Lucky Luke-karakterer: hesten Jolly Jumper, hunden Ratata, bedemanden, indianere og andre farer

30. – 31. Januar 2021
Animationsfilmen ‘Den lille afskyelige snemand’ handler om en magisk yeti, også kendt som den afskyelige snemand, der må vende hjem til sin familie.
Den kinesiske pige Yi opdager yetien på toppen af sit tag, og de bliver snart venner.
Sammen tager de på en rejse til Himalayas bjerge for at genforne den afskyelige snemand med hans familie.
Problemet er bare, at en manisk rigmand er på sporet af Yi og hendes nye, kæmpestore ven.

Program som PDF