Mellem – 2.-4. klasser

Klik her for at hente programmet i PDF-format til at hænge op på køleskabet her.

25.09.2021 / 26.09.2021 – Uuups! Dyr over bord…

Cencur: 7 år – Spilletid: 85 min. – Dansk tale
Familiefilmen ‘Uuups! Dyr over bord…’ handler om de to bedste venner Fini og Lea, som man her finder ombord på Noahs ark. Ved et uheld ryger Fini og Lea imidlertid over bord.
Mens Fini vågner i en mærkelig koloni fyldt med meget velkendte skabninger der lever i harmoni, vågner Lea på en smuk ø. I et kapløb mod tiden, tidevand og skræmmende rystelser, skal Fini redde sine venner, genforene sig med sin familie og redde en hel koloni fra total ødelæggelse.
Vil han klare det med hjælp fra sine gode venner?.

30.10.2021 / 31.10.2021 – Monsters Inc.

Censur: 7 år – Spilletid: 96 min. – Dansk tale
Alle verdens monstre bor i Monstropolis. Byen får sin energi fra Monsters Inc., der indsamler børns skrig.
Imidlertid er børn ikke længere så nemme at skræmme, så Monstropolis står overfor en energikrise.
Derfor får den førende ‘skræmmer’, det store blå monster Sully, den krævende opgave at løse problemet sammen med sin ven Mike. Det bliver ikke nemmere, da hans rival Randal Boggs også kommer på banen.
Samtidig forvilder den lille pige Boo sig ind i monstrenes verden, og er der noget monstrene er bange for, så er det børn!

27.11.2021 / 28.11.2021 – Julemandens datter 2

Censur: 7 år – Spilletid: 91 min. – Dansk tale
I denne familiefilm følger vi igen julemandens datter, Lucia, der som den første pige nogensinde har fået lov til at gå på julemandsskole.
Skolen er i fuld færd med at planlægge et fint besøg fra selveste kongen. Kongens magiske krystal bliver stjålet, og alle tror, at Oscar er tyven.
Lucia må nu satse alt for at bevise sin vens uskyld og finde den rigtige tyv. Sammen med Oscar kommer hun på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

15.01.2022 / 16.01.2022 – Lassie kommer hjem

Censur: 7 – Spilletid 96 min. – Dansk tale
Familiefilmen er en ny film om den populære hund.
Lassie og Frederik er uadskillelige. Frederiks far mister sit job og familien flytter til en mindre lejlighed, hvor det ikke er tilladt at have hund. Frederik er knust!
De er nødt til at aflevere Lassie til Greve von Springer, som lover at passe godt på ham. Men en af grevens ansatte er ond mod Lassie, og hunden flygter for at lede efter sin ægte ejer. Drengen kan heller ikke længere undvære Lassie, så da han hører, at Lassie er stukket af, sætter han sig for at finde sin bedste ven

05.02.2022 / 06.02.2022 – Trolls på verdensturne

Censur: 7 år – Spilletid 91 min. – Dansk tale
Animationsfilmen ‘Trolls på verdensturné’ er det andet kapitel om de små trolde med pangfarvet strithår.
Denne gang udvides Trolls-universet, da Poppy, Kvist og de andre pop-trolls opdager, at de faktisk ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, mange flere – og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre fra heavy metal over techno til country.
Da alle troldenes sikkerhed pludselig er i fare, bliver det Poppy og Kvists opgave at forene alle verdens trolde i harmoni – men det er sværere end som så.

12.03.2022 / 13.03.2022 – Raya og den sidste drage

Censur: 7 år – Spilletid: 114 min – Dansk tale
Familiefilmen ‘Raya og den sidste drage’ følger den ensomme kriger Raya fra fantasy-riget Kumandra.
Raya slår sig sammen med en gruppe udskud i sin søgen efter at finde den sidste drage og bringe lys og harmoni tilbage til deres verden.Fantasy-eventyret kommer til at have et tema som håb, hvilket er inspireret af de smukke og forskelligartede kulturer i Sydøstasien.