Lille – 0.-1. klasser

Klik her for at hente programmet i PDF-format til at hænge op på køleskabet.

25.09.2021 / 26.09.2021 – Knudsen & Ludvigsen – Og det store dyr

Censur: Alle – Spilletid: 78 min. – Dansk tale
Animationsfilmen ‘Knudsen & Ludvigsen – og det store dyr’ handler om de to venner Knudsen & Ludvigsen, der lever sammen i harmoni med sang og marmelade i deres tunnel.
Men alt ændres den dag, hvor de får besøg af en togkonduktør, som vil smide dem ud fra deres hjem i tunnellen – med det samme! Den eneste der kan redde de to venners hjem er den legendariske Kaptajn Knudsen, og de to venner begiver sig nu ud på en rejse i jagten på kaptajnen med træbenet.

30.10.2021 / 31.10.2021 – Familien Addams

Censur: 7 år – Spilletid: 87 min. – Dansk tale
Animationsfilmen ’Familien Addams’ bringer rækken af populære karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade.
Den monstrøse familie består nemlig af diverse excentriske familiemedlemmer, der har det bedst i skyggen.
Her finder man således bl.a. ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, Gomez’ bror Onkel Fester, familiens butler – og ikke mindst det lille Frankenstein-lignende monster Lurch samt den levende hånd Thing.

26.11.2021 / 27.11.2021 – Jul i Bakkekøbing

Censur: Alle – Spilletid: 76 min. – Dansk tale
Filmen foregår i de norske fjelde, og her er en jul uden sne det samme som en jul uden gaver.
Byens borgmester beder Felgen om en hvid jul, kigger han straks på problemet og kaster sig over arbejdet med en snekanon. Men måske er naturen alligevel den bedste til at bestemme sin gang, og pludseligt er der mere sne i Bakkekøbing, end nogen havde bedt om.

15.01.2022 / 16.01.2022 – Min nabo Totoro

Censur: Alle – Spilletid 86 min. – Dansk tale
To søstre flytter på landet med deres omsorgsfulde far.
Moren ligger på hospitalet, men vil nok komme i bedring ved børnenes mellemkomst.
Handlingen sættes for alvor i skred, da den yngste pige uforvarende falder ned i en dyb slugt og vækker underskovens fabeldyr – Totoro – til live.
Sammen med denne vidunderlige, flyvske og vennesæle “skovvogter” begiver børnene sig ud på de mest fantastiske flyveture, fysisk som psykisk.

05.02.2022 / 06.02.2022 – Far til fire og vikingerne

Censur: Alle – Spilletid 85 min. – Dansk tale
Bodil har fødselsdag. Men alt er alligevel ikke godt i familien. Søs er træt af at være reservemor. Mia og Ole, kan ikke længere holde ud at dele værelse. Far har ikke overskud til at håndtere Onkel Anders’ opførsel.
Onkel Anders tilmelder derfor familien til familieterapi i en vikingelandsby. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne viking-øvelser.
Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!

12.03.2022 / 13.03.2022 – Bølle på eventyr

Censur: Alle – Spilletid: 87 min – Dansk tale
Familiefilmen ‘Bølle på eventyr’ handler om den forkælede hund Bølle, der lige siden han var hvalp, har levet et overdådigt liv i et stort palæ. Da Bølles velhavende ejer dør, står han for første gang på egne poter i en ny skræmmende verden.
De grådige slægtninge ansætter en uærlig hundefanger til at finde Bølle. Bølles flugt fra fører ham til mødet med den hjemløse hund Rousey, og musikeren Zoe.
På deres egen unikke måde hjælper de Bølle med at finde ud af, hvad der betyder mest her i livet: Ikke alt det, du har – men hvem du i virkeligheden er.