Teen – 7.-10. klasser

Klik her for at hente programmet i PDF-format til at hænge op på køleskabet.

26-09-2021 – The new mutants

Censur: 11 år – Spilletid: 94 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Gyser-superheltefilmen ‘The New Mutants’ er en del af det store X-Men-univers.
Filmen følger fire unge mutanter, der lige har opdaget deres overmenneskelige evner, og som holdes på en lukket anstalt mod deres vilje.
Sammen må de forsøge at flygte fra deres fortids synder og redde dem selv.

31.10.2021 – A quiet place

Censur: 11 år – Spilletid: 113 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Gyser-thrilleren ‘A Quiet Place’ udspiller sig i en ikke så fjern fremtid, hvor verden er blevet ramt af en monster-epidemi, der betyder, at den mindste lyd kan slå dig ihjel.
Familien Abbott har isoleret sig på deres gård, hvor de har taget så mange forholdsregler som muligt for at overleve i stilhed.
Et nyt barn er dog på vej, og nye udfordringer venter for de to forældre, hvis ældre børn kæmper med deres egne problemer.

28.11.2021 – Bad Santa

Censur: 15 år – Spilletid: 93 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
I filmen ‘Bad Santa’ har et par plattenslagere klædt sig ud som Julemanden og en tjenende alf og begivet sig med et indkøbscenter fyldt med juleglade forbrugere. 
Duoen er fast besluttet på at narre pengene fra de fleste i centret, i stedet for at sprede juleglæde omkring sig.
Men tingene kompliceres, da de render på en gammelklog 8-årig, der nok skal lære dem, hvad julen i virkeligheden drejer sig om.

16.01.2022 – Chaos walking

Censur: 11 år – Spilletid 109 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Filmen ‘Chaos Walking’ foregår i en ikke alt for fjern fremtid, hvor der ingen kvinder er, og hvor alle mænd er ramt af ”støjen”, der blotter deres tanker for omverdenen.
Der vækkes opsigt i et lille samfund, da indbyggeren Todd opdager den mystiske pige Viola, som nødlander på hans planet.
Violas liv er truet i det farlige landskab, og da Todd lover at beskytte hende fra byens overhoved, Mayor Prentiss, må han finde sin egen indre styrke og dykke ned i planetens mørke hemmeligheder.

06.02.2022 – After

Censur: 11 år – Spilletid 115 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Filmen ‘After’ handler om den dedikerede og pligtopfyldende studerende Tessa, som møder den mørke og mystiske Hardin.
Tessa starter sit første semester på college med store ambitioner for sin fremtid og sit forhold med sin high school-kæreste. Det varer dog ikke længe, før hun møder rebellen Hardin, som hurtigt bliver betaget af den uskyldige Tessa. Den unge kvindes verden åbnes i det nye forhold, og Tessa begynder nu at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme. Men bag den mystiske facade gemmer sig mere end som så, og Tessa må finde ud af, om hun virkelig kan stole på Hardin.

13.03.2022 – Shorta

Censur: 11 år – Spilletid: 106 min – Dansk tale
Titlen på den danske action-thriller ‘Shorta’ er arabisk slang for panser eller politi. Vi følger to politibetjente, der bliver fanget i en boligblok, da et borgeroprør bryder ud.
Det sker, da en ung dreng dør i politiets varetægt. De to betjente Jens og Mike må nu forsøge at slippe ud af ghettoen, mens de bliver jagtet vildt – og med på slæb har de den anholdte teenager Amos.
Plottet følges i real tid, hvor også interne stridigheder komplicerer tingene yderligere.