Teen – 7.-10. klasser

Klik her for at hente programmet i PDF-format til at hænge op på køleskabet.

11-09-2022
CODA

Censur: 13 år – Spilletid: 111 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Teenageren Ruby er CODA-barn (Child of Deaf Adults) og den eneste i sin døve familie, der kan høre. Ruby forsøger at balancere sin skolegang med det hårde arbejde ved siden af, hvor hun hjælper sine forældre og bror med en økonomisk presset fiskeriforretning. Men Ruby har også både passion og talent for musik. Kan hun udleve sin drøm uden også at svigte sin familie?

30.10.2022
Flugt

Censur: 15 år – Spilletid: 90 min. – Dansk tale
Den animerede dokumentarfilm ‘Flugt’ handler om 36-årige ”Amin”, der ankom til Danmark som et uledsaget flygtningebarn for over 20 år siden. I løbet af en række interviews fortæller Amin om sin farefulde flugt fra Afghanistan til Danmark. Han fortæller om sin lykkelige barndom i 80’ernes Kabul, der blev erstattet af et liv på flugt, efter den nådesløse borgerkrig forvandlede byen til en krigszone.

20.11.2022
The Nightmare Before Christmas

Censur: Alle – Spilletid: 76 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Jack Skellington er Græskarmand i Halloweentown. Han er vellidt og god til sit arbejde, men det keder ham altid at skræmme menneskene til Halloween. En dag opdager han eksistensen af den idylliske Juleby, regeret af Santa Claus, og han får den ide, at Halloweentown skal kidnappe julemanden og holde jul på deres egen måde.

08.01.2023
Marry Me

Censur: Alle – Spilletid 112 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Da musikerne Kat og Bastian skal giftes foran et globalt publikum, lærer Kat få sekunder før, at Bastian har været hende utro. Kat beslutter sig derfor for at gifte sig med en tilfældig mand blandt publikum. Her peger hun på den fraskilte matematiklærer Charlie. Hvad der begynder som en vild impulshandling udvikler sig snart til en uventet romance mellem to mennesker fra helt forskellige verdener.

05.02.2022
Comedy Queen

Censur: 11 år – Spilletid 93 min. – Engelsk tale – Dansk tekst
Den 13-årige Sasha har bestemt sig for at blive standupkomiker. Allerhelst vil hun have sin far til at le, fordi han græder, når han tror, at ingen kan høre ham. I hjemmet vækker alt minder om mor, som ikke længere lever, og lige bag øjnene brænder tårerne. I smug laver Sasha en liste over alle de ting, som hun er nødt til at gøre for at overleve sorgen. Fremfor alt: Blive en Comedy Queen!

26.03.2023
Top Gun: Maverick

Censur: 11 år – Spilletid: 131 min – Engelsk tale – Dansk tekst
Piloten Pete “Maverick” Mitchell skal træne nogle rekrutter op til en yderst vanskelig mission. Blandt gruppen af unge jagerpiloter er Bradley “Rooster” Bradshaw, som er søn af hans gamle partner “Goose”, hvilket medfører udfordringer. Mitchell kæmper med støtten fra sine overordnede, og selvom hans frygtløse, grænsebrydende stil hører fortiden til, bliver der alligevel brug for “Maverick”.