Junior – 4.-6. klasser

Klik her for at hente programmet i PDF-format til at hænge op på køleskabet.

25.09.2021 – Spioner på missioner

Cencur: 7 år – Spilletid: 102 min. – Dansk tale
Animationsfilmen ‘Spioner på missioner’ har verdens bedste spion Lance Sterling og hans opfinder-makker Walter på en hæsblæsende mission.
Det går dog hverken værre eller bedre end, at den super seje spion ved et uheld forvandles til en due!?!
Nu må Lance modvilligt slå sig sammen med Walter for at klare den fælles fjende og superskurk Killian.
Lance og Walter skal altså lære at stole på hinanden for at redde dagen og vejen.

30.10.2021 – Vikaren

Censur: 11 år – Spilletid: 93 min. – Dansk tale
Carl lever sit eget liv, isoleret fra verden. Men kun indtil Carl og hans klasse får ny vikar.
Den umådeligt kyniske og ubarmhjertige Ulla Harms falder som en hensynsløs bombe mellem de i øvrigt velfungerende børn. Vikaren er nemlig ikke bare vikar – alt tyder på, at hun simpelthen er et væsen – ikke af denne verden!
Men hendes uimodståelige charme er ikke til at skyde igennem, og snart vender forældrene deres mistanke mod børnene – hvis overdrevne fantasi naturligvis er belastet af både alt for meget science fiction, alt for mange syge spil og alt for mange vanvittige film.

27.11.2021 – Malous jul

Censur: 7 år – Spilletid: 88 min. – Dansk tale
Den danske julefilm ‘Malous Jul’ handler om Malou, en rodløs og utilpasset teenager, der efter at have været igennem en masse plejefamilier, ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø. Den lille familie elsker jul og har pyntet mere end rigeligt op. Malou hader både jul og øen, så da hun møder den sure gårdnisse Nils, der gerne vil have alt bare er som det plejer.
De laver en nisse-ed, der indebærer, at Malou skal lave så meget ballade, at den rummelige familie sender hende hjem fra øen.

15.01.2022 – Da Hitler stjal den lyserøde kanin

Censur: 7 år – Spilletid 119 min. – Tysk tale – Dansk tekst
Filmen ‘Da Hitler stjal den lyserøde kanin’ er filmatiseringen af Judith Kerrs selvbiografiske bestseller, der handler om en pige og hendes familie, som tvinges i landflygtighed kort før 2. Verdenskrig sætter Europa i flammer. 
Anna er ikke klar over, hvem Hitler er. Hun har for travlt med skole og venner til at bemærke Hitlers ansigt, der pryder plakater over hele Berlin.
Men da hendes far en dag forsvinder, og familien i al hemmelighed forlader Tyskland, begynder Anna at forstå, at manden på plakaterne er ved at ændre hele Europa, og at livet aldrig bliver det samme igen.

05.02.2022 – Pinnochio

Censur: 7 år – Spilletid 81 min. – Dansk tale
Filmen ‘Pinocchio’ handler om træskæreren Gepetto, hvis trædukke Pinocchio under magiske omstændigheder vækkes til live.
Den godtroende Pinocchio bliver let ledt på gale veje, hvilket fører ham ud på en eventyrlig rejse fyldt med magiske væsener og fantastiske optrin blandt venner og fjender.
Drømmen om at blive en rigtig dreng kan dog først virkeliggøres, hvis han en gang for alle begynder at lytte til sin far.

12.03.2022 – Ternet ninja 2

Censur: 11 år – Spilletid: 86 min – Dansk tale
Animationsfilmen ‘Ternet Ninja 2’ er fortsættelsen Anders Matthesens publikumssucces Ternet Ninja, som er baseret på børnebogen af samme navn. Da skurken Philip Eberfrø bliver løsladt fra det thailandske fængsel, må Aske og den ternede ninja finde en måde at fange ham på, før han slipper væk.
Derfor rejser Aske, dukken og hele familien til Thailand, hvor et stort eventyr – og Onkel Stewart – venter. På hjemmefronten kæmper Aske samtidig med forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en “bad guy”.